sfaturi

igienă intimă

De ce igiena intimă este atât de importantă?

Zonele intime ale corpului necesită îngrijire specială. În vagin există o floră bacteriană naturală precum şi echilibrul între tulpinile bacteriene, care apar în ea, este foarte sensibilă la factorii interni ca şi cei externi. Neîngrijirea corespunzătoare a acesteia poate conduce în mod simplu la apariţia de infecţii.

Cum putem alege un produs de igienă intimă corespunzător ?

Cel mai important este de a asigura un nivel corespunzător de aciditate, şi anume nivelul pH. În ceea ce priveşte microflora vaginală naturală acest rol o au următoarele bacterii – lactobacilii, care sunt probiotici naturali.

Igiena intimă în timpul sarcinii

O perioadă importantă în viaţa femei este sarcina, care este totodată şi perioada de creştere a volumului de secreţie vaginală şi de dereglare a mecanismului de protecţie.

Igiena intimă după naştere

Naşterea, ca şi sarcina este o perioadă foarte importantă în ceea ce priveşte toaleta intimă specială a zonelor intime. De ce este atât de important?

Igiena intimă în timpul menopauzei

Menopauza sau aşa numitul climacteriu se iveşte de obicei la femeile între vârsta de 40-65 ani. Ca rezultat al suprimării funcţiei ovariene încetează ciclul menstrual, se micşorează producţia de estrogeni sau progesteronic.

Producătorul brandului Cleanic
este Harper Hygienics

relaţiile investitorilor se găsesc
pe pagina
www.harperhygienics.com

regulament

înscriere ta la newsletter
scrie-ne

scrie pe facebook