sfaturi

demachiaj

De ce demachierea este atât de importantă?

Demachierea bună este o etapă importantă în îngrijirea pielii. În cazul în care uitaţi să realizaţi demachierea sau acesta este realizată incorect, celelalte activităţi de îngrijire nu aduc nici un efect bun.

Cum puteţi efectua o demachiere corectă?

Primul pas este demachierea ochilor. Discurile din bumbac îmbibate cu loţiune demachiantă pentru ochi trebuiesc amplasate pentru câteva secunde pe pleoape permiţând ca loţiunea să dizolve şi să îndepărteze complet machiajul. Trebuie să ţinem minte ca să nu întindem pielea delicată a ochilor. Ştergând ochii în acest mod, efectuăm un masaj delicat, care îmbunătăţeşte microcirculaţia şi fluxul limfatic, datorită acesteia ne descotorosim de cearcăne şi pungile de sub ochi precum şi de inflamarea pleoapelor.

Ce vom câştiga efectuând o demachiere corectă?

Curăţăm pielea, păstrând aşa numitul strat hidro-lipidic, datorită acestui fapt nu este uscată şi lipsită de protecţie, fără care faţa este sensibilă, roşie şi predispusă la infecţii.

Cum se eliminăm machiajul în timpul călătoriei, la bazin sau sala de sport?

În această situaţie vom alege cosmetice care se folosesc uşor şi sunt confortabile, precum şerveţelele demachiante îmbibate cu soluţie. Le alegem pe acelea care sunt îmbibate de ex. cu soluţie micelară, deoarece acestea curăţă foarte uşor machiajul de pe ochi şi restul feţei. Nu irită pielea şi nu lasă strat neplăcut de grăsime.

Producătorul brandului Cleanic
este Harper Hygienics

relaţiile investitorilor se găsesc
pe pagina
www.harperhygienics.com

regulament

înscriere ta la newsletter
scrie-ne

scrie pe facebook