sfaturi

demachiaj

De ce demachierea este atât de importantă?

Demachierea bună este o etapă importantă în îngrijirea pielii. În cazul în care uitaţi să realizaţi demachierea sau acesta este realizată incorect, celelalte activităţi de îngrijire nu aduc nici un efect bun.

Cum puteţi efectua o demachiere corectă?

Primul pas este demachierea ochilor. Discurile din bumbac îmbibate cu loţiune demachiantă pentru ochi trebuiesc amplasate pentru câteva secunde pe pleoape permiţând ca loţiunea să dizolve şi să îndepărteze complet machiajul. Trebuie să ţinem minte ca să nu întindem pielea delicată a ochilor. Ştergând ochii în acest mod, efectuăm un masaj delicat, care îmbunătăţeşte microcirculaţia şi fluxul limfatic, datorită acesteia ne descotorosim de cearcăne şi pungile de sub ochi precum şi de inflamarea pleoapelor.

Ce vom câştiga efectuând o demachiere corectă?

Curăţăm pielea, păstrând aşa numitul strat hidro-lipidic, datorită acestui fapt nu este uscată şi lipsită de protecţie, fără care faţa este sensibilă, roşie şi predispusă la infecţii.

Cum se eliminăm machiajul în timpul călătoriei, la bazin sau sala de sport?

În această situaţie vom alege cosmetice care se folosesc uşor şi sunt confortabile, precum şerveţelele demachiante îmbibate cu soluţie. Le alegem pe acelea care sunt îmbibate de ex. cu soluţie micelară, deoarece acestea curăţă foarte uşor machiajul de pe ochi şi restul feţei. Nu irită pielea şi nu lasă strat neplăcut de grăsime.

sfaturi

igienă intimă

De ce igiena intimă este atât de importantă?

Zonele intime ale corpului necesită îngrijire specială. În vagin există o floră bacteriană naturală precum şi echilibrul între tulpinile bacteriene, care apar în ea, este foarte sensibilă la factorii interni ca şi cei externi. Neîngrijirea corespunzătoare a acesteia poate conduce în mod simplu la apariţia de infecţii.

Cum putem alege un produs de igienă intimă corespunzător ?

Cel mai important este de a asigura un nivel corespunzător de aciditate, şi anume nivelul pH. În ceea ce priveşte microflora vaginală naturală acest rol o au următoarele bacterii – lactobacilii, care sunt probiotici naturali.

Igiena intimă în timpul sarcinii

O perioadă importantă în viaţa femei este sarcina, care este totodată şi perioada de creştere a volumului de secreţie vaginală şi de dereglare a mecanismului de protecţie.

Igiena intimă după naştere

Naşterea, ca şi sarcina este o perioadă foarte importantă în ceea ce priveşte toaleta intimă specială a zonelor intime. De ce este atât de important?

Igiena intimă în timpul menopauzei

Menopauza sau aşa numitul climacteriu se iveşte de obicei la femeile între vârsta de 40-65 ani. Ca rezultat al suprimării funcţiei ovariene încetează ciclul menstrual, se micşorează producţia de estrogeni sau progesteronic.

sfaturi

tratament unghii

Cum sa aveti grija de unghii?

Unghii frumoase nu sunt doar efectuarea atenta a stilizarii acestora. Mai presus de toate este îngrijirea adecvata, care începe cu cele mai simple activități de zi cu zi - spălarea mâinilor. Trebuie să ne amintim apa și săpun să usuce pielea mâiniilor și placa de unghii. Prin urmare, după spălare pe mâini ar trebui să se aplice crema hidratantă.

Cum puteti efectua manichiura în mod corespunzător?

Manichiura nu este vopsirea unghiilor. Manichiura este arta de îngrijire, ceea ce face ca mâinile sunt cartea noastra de asteptare. În mod corespunzător executate și se asigură în mod regulat că unghiile sunt frumoase și bine îngrijite.

Producătorul brandului Cleanic
este Harper Hygienics

relaţiile investitorilor se găsesc
pe pagina
www.harperhygienics.com

regulament

înscriere ta la newsletter
scrie-ne

scrie pe facebook