distincţii

ŞERVEŢELE CLEANIC PENTU INDEPARTAREA MACHIAJULUI CURĂŢARE ŞI HIDRATAREA EVIDENŢIATĂ DE GLAMMIES 2016!

Editorii revistei Glamour pentru a doua oară a avut loc un plebiscit de frumusete Glammies 2016. În concurs au fost selectate 37 de câștigători din douăzeci de categorii diferite.

Dizolvantul Cleanic a fost premiat în concursul Best Beauty Buys revistei de prestigiu InStyle!

În anul 2015 redacţia revistei InStyle pentru a opta oară a organizat concursul Best Beauty Buys. În cadrul concursului echipa redacţiei împreună cu un grup de experţi din domeniul produselor cosmetice şi îngrijirea frumuseţii a testat peste două mii de produse cosmetice şi accesorii pentru îngrijirea frumuseţii. Printre produsele testate experţii au selectat un număr de 288 din cele mai bune.

Marca Cleanic din nou a primit titlul de Superbrands

Marca Cleanic al doilea an la rând a primit titlul Createdd in Poland Superbrands 2014/2015, cea ce înseamnă că este una din cele mai puternice mărci din Polonia.

Superbrands pentru marca Cleanic

Anul acesta, deja a opta oară în Polonia, organizaţia internaţională The Superbrands Ltd. care în prezent funcţionează în 87 de ţări, a ales cele mai puternice mărci pentru consumatori, prezente pe piaţa poloneză.

Argint pentru Perla Pieţei FMCG 2013 pentru şerveţele pentru igiena intimă cu extract din petale de trandafir!

Sondajul „Perla Pieţei FMCG” de şapte ani prezintă cele mai bune noutăţi de pe piaţă. Caracterul unic al acestui concurs este, că votează în el vânzători cu amănuntul, persoane care vând după lada magazinului, cei care cunosc cel mai bine necesităţile clientului. Datorită acestui fapt, rezultatul votului reflectează care produse se bucură de relaţia între cea mai bună calitate şi preţ, şi sunt cel mai des alese de către clienţi. Sondajul şi-a construit prestigiul pe obiectivitatea datelor - fiecare chestionar a fost completat de către proprietari şi şefi magazinelor, apoi este trimis direct la institutul GfK Polonia, care verifică sondajul.

Cel mai bun produs – Alegerea Consumatorilor 2013 – medalii de argint şi de bronz pentru Cleanic

În luna ianuarie 2013 două noutăţi produse de Cleanic: Şerveţele de împrospătare pentru igiena intimă cu extract din petale de trandafiri şi Şerveţele pentru demachiat Professional Anti Age 35+ au cucerit medalii de argint şi de bronz în urma unui sondaj de opinii efectuat în rândurile consumatorilor din întreaga Polonie şi intitulat „ Cel mai bun produs - Alegerea Consumatorilor 2013”.

Titlul Cosmeticul Tuturor Timpurilor pentru şerveţelele Cleanic Intimate cu extract din muşeţel!

Pentru a treia oară Wizaż.pl a acordat titlul Cosmeticul Tuturor Timpurilor! Selecţia este realizată ca de obicei de utilizatorii portalului, conştincios au recenzat cosmeticele şi le-au oferit note. Trebuie să subliniem, că Cosmeticul Tuturor Timpurilor este singurul premiu acordat de un juriu în număr de aproape 50 de mii de utilizatori.

Un următor SUPERPRODUKT 2007 - pentru linia Cleanic Intimate

Gama de produse pentru igiena intimă Cleanic Intimate a fost premiată în ianuarie cu statueta de prestigiu SUPERPRODUKT 2007 Świata Kobiety "Lumea Femeilor". Emulsiile sub formă de lapte şi şerveţelele pentru igiena intimă au câştigat în categoria Artykuły higieniczne "Articole Igienice", a învins alţi şaptesprezece candidaţi. Linia a primit aprobarea juriului pentru „îngrijire complexă, asigurată fiecărei femei”.

Emulsiile Cleanic Intimate premiate în concursul Perlele Anului FMCG 2010

Emulsiile sub formă de lapte Cleanic Intimate au primit distincţie în categoria „Articole igienice pentru femei" în concursul de prestigiu Perlele Anului FMCG al magazinului Wiadomości Handlowych "Informaţii Comerciale".

Discurile Cleanic cele mai favorite discuri ale Polonezelor!

Discurile demachiante Cleanic este o marcă favorizată de Poloneze – în conformitate cu cercetările din acest an realizate de Kosmetyczka Polki cele mai multe femei au ales discurile noastre ca cele mai favorizate. Vă mulţumim mult pentru încrederea acordată. Această încredere acordată este pentru noi un motiv de mândrie, dar şi o motivare de a îmbunătăţi continuu produsele noastre.

Premiile Superprodus 2007

În ianuarie 2008 în concursul SUPERPRODUS 2007, organizat de magazinul Mam Dziecko (Am Copil ) au câştigat trei produse ale companiei noastre. Statueta în categoria Cosmeticul pentru mame – sub-categoria Cosmetice pentru îngrijire – au primit discurile umede demachiante Cleanic şi şerveţele pentru peeling Cleanic Clean O”Peel. Câştigătorul în categoria Accesorii pentru copii şi părinţi – subcategoria Şerveţele – au rămas şerveţelele pentru îngrijirea pielii copilului Cleanic Dzidziuś.

Premiul SUPERPRODUS 2006 - Şerveţele pentru igiena intimă Cleanic Intimate

Şerveţelele au fost recunoscute ca fiind cel mai bun cosmetic pentru igiena intimă pentru mame de către specialişti din Instytut Matki i Dziecka "Institutului Mamei şi Copilului", Centrum Zdrowia Dziecka "Children’s Memorial Health Institute" şi de către părinţi.

Producătorul brandului Cleanic
este Harper Hygienics

relaţiile investitorilor se găsesc
pe pagina
www.harperhygienics.com

regulament

înscriere ta la newsletter
scrie-ne

scrie pe facebook